Privacy Policy

Persondata – og cookiepolitik

1. Registrering og behandling af boligkøbers personoplysninger

Hococo ApS (hococo), Danmarksgade 10A, 9000 Aalborg, CVR.nr. 39760061, er ansvarlig for opbevaring og behandlingen af de personoplysninger, som registreres og behandles ved boligkøbers (købers) brug af hococo.

Vi indsamler og behandler persondata som et naturligt led i driften af hococo og har derfor vedtaget nedenstående politik. Den fortæller dig som køber, hvordan vi behandler de persondata, vi indsamler og bruger, når du anvender vores tjenester.

Hococo’s opbevaring og behandling af dine personoplysninger er underlagt vilkårene i denne Persondata- og cookiepolitik.

 

2. Hvilke personoplysninger opbevares og benyttes?

Hococo behandler følgende kategorier af personoplysninger om køber:

  • Almindelige kontaktoplysninger (navn, mail, telefonnummer og adresse)
  • CPR-nr.
  • Sagsbehandlingshistorik og kommunikation
  • IP-adresse
  • Svar i kundeundersøgelse
  • Informationer afgivet i forbindelse med en eventuel klagesag eller sag om mangler

Personoplysninger behandles i digitaliseret og skriftlig form. 

3. Formålene med behandling

Hococo behandler personoplysninger til følgende formål:

  • Levering af aftalte vare/serviceydelser, herunder ved benyttelse af leverandører
  • Kommunikation med køber i forbindelse med udbud af hococo’s produkter og services
  • Undersøgelser, statistik og analyser til forbedring af hococo’s system og services
  • Behandling i forbindelse med eventuelt opståede tvist i relation til køb af bolig eller mangler heraf

Behandling af personoplysningerne vil være begrænset til, hvad der er nødvendigt for opfyldelse af det pågældende formål.

 

4. Indsamlingen af persondata om køber

Persondata om køber vil være oplyst af køber selv og af den bygherre eller mægler, som har behandlet projektsalget.

 

5. Grundlag for behandling af købers personoplysninger

Hococo’s behandling af personoplysninger sker for at opfylde købers aftale med bygherre og/eller for at opfylde købers køb af varer eller serviceydelser gennem hococo’s systemer samt foranstaltninger til forberedelse heraf. Derudover har køber ved brug af hococo adgang til boligens relevante data. Hococo’s behandling af personoplysninger sker endvidere i visse tilfælde, hvor det er nødvendigt for at hococo kan varetage en legitim interesse, hvor hensynet til køber ikke går forud herfor.

 

6. Deling af købers personoplysninger

Følgende personer vil kunne få adgang til købers personoplysninger:

  • Medarbejdere hos hococo’s leverandører, som leverer eller giver tilbud på, de for købers omhandlede varer/serviceydelser
  • Hococo medarbejdere, som er beskæftigede med de relevante leverancer/serviceydelser
  • Medarbejdere hos bygherre eller dennes mægler

Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov, herunder i konkrete tilfælde med henblik på bekæmpelse af online svindel og andre kriminelle aktiviteter eller forsøg herpå.

Købers personoplysninger opbevares i datacentraler (databehandlere) placeret inden for EU.

 

7. Varighed af opbevaring

Hococo sletter løbende købers personoplysninger, når de ikke er nødvendige for at opfylde det formål, de oprindeligt er indsamlet til.

Hococo sletter dog tidligst personoplysningerne 1 år efter, der er foretaget 5 års gennemgang af boligen, jf. AB18.

 

8. Sikkerhedsforanstaltninger

Hococo sikrer købers personoplysninger gennem såvel tekniske som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger med henblik på at beskytte købers oplysninger mod uvedkommendes adgang, manipulation, destruktion, sletning eller tab af oplysninger.

 

9. Købers rettigheder

Som køber har du følgende rettigheder vedrørende de af hococo registrerede personoplysninger:

  • Adgang til at få oplyst hvilke personoplysninger om dig, der er registreret af hococo
  • Ret til få berigtiget urigtige oplysninger om dig registreret af hococo
  • Ret til at få slettet oplysninger om dig, når registreringen ikke længere er nødvendig for opfyldelse af formålene i pkt. 3 og ikke forhindres af en opgave/pligt, der påhviler hococo i medfør af dansk eller EU-lovgivning
  • Adgang til at få udleveret eller fremsendt de oplysninger, du selv har afgivet til hococo i et struktureret, almindeligt og maskinlæsbart format, evt. per e-mail

 

  • 10. Cookies

Cookies, formål og relevans

Vi anvender cookies til at indsamle oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold på siden.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledningen under punkt) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvad er cookies?

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Blokerer eller sletter du vores cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hvilke cookies bliver sat:

Tredjepartscookies

Vi har tilladt at tredjeparter sætter cookies fra hjemmesiden (såkaldt tredjepartscookies).
Vi anvender marketing og optimeringscookies for at få en optimal drift af vores hjemmeside. Dette gælder Google Analytics, som vi bruger til at analysere, hvordan du anvender vores hjemmeside. De indsamlede oplysninger bliver sendt og gemt på Googles servere.

Du kan læse nærmere om disse cookies og deres formål i nedenstående:

Navn: Google Analytics/analytics.js
Udbyder: Google
Formål: Sideanalyse
Udløbstid: 2år

 

11. Ændring af persondatapolitik

Nærværende persondatapolitik vil løbende kunne justeres af hococo for at efterleve de til enhver tid gældende persondataregler.

 

12. Kontakt

Hvis køber har indvendinger mod hococo’s behandling af købers personoplysninger, opfordres køber til at kontakte hococo’s databeskyttelsesrådgiver (dataansvarlig@hococo.io).

Køber har også ret til at klage til Datatilsynet i forhold til købers rettigheder og over hococo’s behandling af købers personoplysninger. For yderligere oplysninger henvises til Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

13. Din personlige data

Anvendelse af kontaktanmodning og tilmelding af nyhedsbreve

Du kan vælge at udfylde en kontaktanmodning på vores hjemmeside. Ved at gøre dette indsender du personoplysninger som fx dit navn, hvilken virksomhed du repræsenterer, e-mailadresse. Disse personoplysninger vil blive anvendt af Hococo ApS i forbindelse med vores behandling af din anmodning.

Hvis du ønsker, kan du give dit samtykke til at modtage vores nyhedsbreve. I forbindelse med tilmelding til nyhedsbrevet skal du alene oplyse navn og e-mail adresse. Herudover registrerer vi ikke andre oplysninger i forbindelse med tilmeldingen.

Når du har tilmeldt dig vores nyhedsbreve, anvender vi din e-mailadresse til udsendelse af nyhedsbrev som indeholder fx information om aktuel viden, e-bøger, webinar invitationer indenfor projektboliger og Proptech.

Din e-mailadresse og eventuelle andre kontaktoplysninger vi har registreret om dig opbevares så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Ret til at trække samtykke tilbage

Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke, og dermed afmelde dig fra nyhedsbrevet. I den forbindelse sletter vi din e-mailadresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevene ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som findes i bunden af nyhedsbrevene du modtager fra os. Efter afmelding modtager du ikke yderligere fra os.

Du kan til enhver tid anmode om at få indblik i den data vi har opbevaret om dig. Dette gør du ved at kontakte dataansvarlig@hococo.io.